Honden-Droom

Dit bedrijf is geboren uit mijn droom om met honden te werken. Een baan die echt bij me past waardoor ik nooit meer hoef te ‘werken’.

 

 

 

 

 

Over MIJ

Mijn naam is Desiree Stassar- de Brouwer. Ik ben geboren in 1974 en getrouwd met Emanuel. Wij hebben sinds 2019 een prachtige Jack Russel Terrier genaamd Morris. Hiervoor had ik ook een Jack Russel Terrier, Droopy, die bijna 19 jaar is geworden. De eerste hond die ik me echt bewust kan herinneren is Pinky. Dat was een dwergpincher. Die is bijna 15 jaar geworden.

Ik ben opgegroeid met honden en geniet van hun heerlijke open karakter. Ik heb heel lang in de zorg gewerkt. Daarna vanwege gezondheidsklachten een switch gemaakt naar de detailhandel. Helaas ben ik in 2020 mijn baan verloren door de sluiting van winkels tgv Covid. Op dat moment volgde ik met mijn eigen hond diverse trainingen waar we beiden erg veel plezier aan beleefden.

De keuze om van mijn hobby mijn werk te maken was dus vrij snel een feit.

Vanaf mei 2021 ben ik aan het werk bij een hondenschool. Het is begonnen met een stage, die ik in december 2022 heb afgerond en is nu een hele fijne samenwerking geworden. Het is hondenschool ‘Genieten samen met je hond’.  Ik werk daar met Karen Mulder. Hier begeleiden we nieuwe pup-eigenaren met een bewuste en goede start bij de opvoeding en socialisatie van hun pup. Ook geven we les aan pubers, begeleiden we honden die vanuit het buitenland geplaatst worden en hebben we samen een fun-cursus opgezet. Deze cursus staat in het teken van gezellig en ontspannen met je hond bezig zijn. In april 2023 gaan we samen van start met een opleiding tot Agility – Instructeur. Voorheen bekend als behendigheid. Ook ben ik momenteel bezig met een opleiding Kynologisch Masseur. Kynologisch Masseur is echter veel meer dan leren om massagetechnieken toe te passen. Een hond aanraken betekent ook dat je leert op een rustige manier én in communicatie met de hond contact op te bouwen. Daarnaast wordt er geleerd om aandachtspunten te herkennen door observatie en palpatie. Alles bij elkaar geeft dat een goed beeld van de sessie die bij de betreffende hond past. Ik kan je daarna wat simpele technieken aanleren om het thuis voort te zetten.

Ik blijf mezelf continu bijscholen om de kwaliteit te blijven waarborgen voor de lessen. Hier kunt u lezen wat ik voor (bij)scholing heb gehad.

 

Cursussen

Lezing BAT – Help je uitvallende hond 17-11-2020

HIC – Honden Instructeurs Congres 22-08-2020 en 28-08-2021

Seminar – De band tussen mens en hond 21-08-2022

Opleidingen

Kynologisch instructeur – Annorlunda 01-2021 tot 03-2023

Kynologisch Masseur Basis – Kynomassage 09-2022 tot heden

Agilty Instructeur -Edupet/Martin Gaus start 04-2023 tot heden

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezorgen of afhalen

Bij de bestelling kun je aangeven of je het thuisbezorgd wil hebben of dat je het op mijn thuisadres af wil halen.

Voor cursisten van Hondenschool Genieten samen met je hond is het mogelijk de spullen nadat de bestelling via de webshop of speelotheek  is geplaatst op het trainingsveld af te halen.

Bij vragen kun je contact opnemen via Facebook, Instagram of What's App

Verzenden en ophalen

Bij de bestelling kun je aangeven of je de spullen thuisbezorgd wil hebben of bij mij af wil komen halen

herroepingsrecht

Wanneer een artikel niet naar wens is kun je dit binnen vijf werkdagen na ontvangst aan mij retourneren. Zie de algemene-voorwaarden-webwinkel voor details.