Honden-Droom

Speelotheek

 Ik heb met mijn eigen hond Morris al heel snel  kennis kunnen maken met puzzelen. Het is een hele fijne manier om lekker met je hond bezig te zijn. Het vergroot de concentratie, stimuleert het zelf nadenken, brengt ontspanning, je werkt samen met je hond dus bevordert het de fijne band met je hond. Vaak ben je geneigd om nog maar eens een rondje te gaan lopen om de hond “moe” te maken. Je bent dan echter alleen bezig met het vergroten van de conditie. Aan geestelijke uitdaging is ook een grote behoefte. Door het samen doen van spelletjes kun je ervoor zorgen dat de hond ook in deze behoefte wordt voorzien.  Ook als je hond oud of geopereerd is waardoor hij rust moet houden of bij slecht weer is dit een perfecte bezigheid.  10 à 15 minuten  puzzelen is te vergelijken met een wandeling van 60 minuten. Hierdoor is het doen van spelletjes een mooie aanvulling op de dagelijkse wandeling. Aangezien de meeste puzzels behoorlijk prijzig zijn biedt Honden-Droom de mogelijkheid tot het huren van spellen á €2,50 per week. Zodoende kun je de hond steeds een nieuwe uitdaging aanbieden zonder er zelf veel in te investeren. Er zijn diverse puzzel niveaus. Daardoor dus passend voor zowel jong als oud en beginner of gevorderde puzzelaar.

Let op! Je puzzelt samen met de hond en leert hem stapsgewijs wat de bedoeling is. De hond puzzelt dus  altijd onder begeleiding. Wanneer de hond niet begrijpt wat de bedoeling is en je hem zijn gang laat gaan geeft dit frustratie die kan leiden tot slopen. Dan schiet het puzzelen zijn gehele doel voorbij.

Kosten spelhuur

Wil je weten wat bij je hond past, vraag me om advies of kijk op de site.

4 + 3 =

Resultaat 76–77 van de 77 resultaten wordt getoond

Bezorgen of afhalen

Bij de bestelling kun je aangeven of je het thuisbezorgd wil hebben of dat je het op mijn thuisadres af wil halen.

Voor cursisten van Hondenschool Genieten samen met je hond is het mogelijk de spullen nadat de bestelling via de webshop of speelotheek  is geplaatst op het trainingsveld af te halen.

Bij vragen kun je contact opnemen via Facebook, Instagram of What's App

Verzenden en ophalen

Bij de bestelling kun je aangeven of je de spullen thuisbezorgd wil hebben of bij mij af wil komen halen

herroepingsrecht

Wanneer een artikel niet naar wens is kun je dit binnen vijf werkdagen na ontvangst aan mij retourneren. Zie de algemene-voorwaarden-webwinkel voor details.